Top Verhaal.nl bied iedere dag een nieuw topverhaal uit de compleet afgeschreven verhalen van het online verhalen forum OnlineVerhalen.nl

Laatst gebroken hart

“Dus ik zie je zaterdag weer?”
De ogen meisje van het meisje lichtten op en ze knikte. Zij en de jongen stonden dicht tegenover elkaar in de smalle gang van het huis van zijn ouders. Afgezien van een gelakte, houten paraplubak was de hal leeg. De koele, witte muren staken merkwaardig af bij haar eigen warm huid. De wanden waren niet versierd met schilderijen zoals bij haar thuis waardoor de gang nogal afstandelijk en onpersoonlijk op haar overkwam.
De donkerharige jongen boog zich naar voren en drukte zacht een kus op haar lippen. Zijn lippen voelden warm, vertrouwd en aangenaam. Het was precies zoals ze zich herinnerde. De huid van het meisje ging mogelijk nog meer gloeien terwijl ze hem terug zoende en een bekende kriebel in haar onderbuik voelde opspelen. Het leek allemaal zo perfect te zijn maar toen verbrak het meisje zonder aanleiding abrupt de kus. De jongen keek haar enigszins beteuterd aan. Zijn gezicht vertrok bijna onmerkbaar maar in zijn ogen lag onbegrip en een beetje irritatie, zag ze.
“Ik moet gaan,” zei ze zacht en ze keek naar de effen, witte tegels onder haar voeten terwijl ze sprak.
“Ja,” antwoordde de jongen een beetje ademloos.
Hij liet zijn blik over haar gezicht gaan maar het meisje maakte geen oogcontact. Ze hield haar blik zorgvuldig afgewend, alsof ze zich schaamde voor hetgeen dat net gebeurd was. Zwijgend maakte de jongen de glazen voordeur voor haar open en het meisje liep het tuinpad, dat ingelegd was met ruwe, bruine stenen, af naar haar fiets.
“Tot zaterdag dan,” zei ze nog en ze stapte op.

Lees het complete verhaal..